Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Autismin kirjo » 

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Autismin kirjo

Tuotteita sivulla 6
Haastava käyttäytyminen

Uudistettu laitos v 2007 ilmestyneestä Haastava käyttäytyminen -kirjasta. Kuka hyvänsä voi joskus käyttäytyä haastavasti ja menettää tilanteen hallinnan, se on haaste avainhenkilölle, hänen läheisilleen ja kenelle tahansa meistä. Kasvatuksellisen kuntoutuksen keinoissa on tehoa, kun niitä käytetään suunnitelmallisesti.

Tuotetta saatavilla
48,00€
sis. alv 10%
Määrä 
KORITEHTÄVÄT 2 ALEHINTA!

Koritehtävät 2 -kirja on tarkoitettu ideakirjaksi nuoruuteen ja aikuisuuteen liittyvien asioiden oppimiseksi. Koritehtävien tarkoituksena on toiminnan ohjauksen, omatoimisuuden ja oppimisen tukeminen. Kirjassa esitellään tekstein ja värikuvin yli 70 tehtävää sekä tehtäville muokkaamisvaihtoehtoja.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 
STRUKTUURIA ARKEEN, PÄIVÄ AUTISTISTEN NUORTEN ELÄMÄSTÄ - DVD

DVD:llä kuvataan autististen nuorten arkipäivää päivätoimintakeskus AVARA:ssa Jyväskylässä. Päivätoimintakeskus on suunniteltu nuorille aikuisille, joilla on autismi. Yksikön toiminta perustuu henkilökeskeiseen suunnitteluun (MAPS).

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 24%
Määrä 
Utmanande beteende

Möjligheter till förändring.

Mänsklighet innefattar social interaktion. Det är lycka. Samtidigt innebär det svårigheter som kan övervinnas genom att man lär sig tillsammans.

48,00€
sis. alv 10%
Määrä 
VOPPI-TUOTE Koritehtävät 1 -verkkojulkaisu

Koritehtävät 1- verkkojulkaisu on tarkoitettu lasten ja nuorten ohjaamiseen, joilla on toiminnanohjauksen, oppimisen ja omatoimisuuden pulmia. Verkkotuotteessa on teoriaosuus visuaalisista tehtävistä ja runsaasti koritehtävien malliharjoituksia värikuvin sekä muokkaamisvaihtoehtoja.

25,00€
sis. alv 24%
VOPPI-TUOTE Työvälineitä Asperger-henkilöiden opetukseen ja kuntoutukseen -verkkoluento

Verkkoluennoissa esitellään Asperger-henkilöiden opetukseen ja kuntoutukseen sopivia työvälineitä. Keskeisenä sisältönä ovat sosiaalisten ja tunnetaitojen harjoittelussa käytettävät välineet. Luennot on soveltuvat Asperger- henkilöiden kanssa työskenteleville ja muille asiasta kiinnostuneille.

75,00€
sis. alv 24%