Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Autismin kirjo »  Haastava käyttäytyminen

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Autismin kirjo

Haastava käyttäytyminen

Kyllikki Kerola, Anna-Kaisa Sipilä

48,00

Haastava käyttäytyminen -termi on tullut käyttöön kehitysvammatyön ja autismin kirjon (ASD) kautta. Kuka hyvänsä voi joskus käyttäytyä haastavasti ja menettää tilanteen hallinnan. Haastavasti voivat käyttäytyä myös henkilöt, joilla on aktiivisuuden ja tarkkaavuuden pulmia (ADHD, ADD) tai monimuotoisia oppimisen ja kehityksen häiriöitä. Moni osaa kuitenkin luoda ratkaisuja, joilla saa oman käyttäytymisensä hallintaan. Samoin apua ja keinoja löytyy erittäin haastavasti käyttäytyville henkilöille.


Tämän kirjan tarkoituksena on etsiä kasvatuksellisen kuntoutuksen ratkaisuja heille ja heidän lähipiirilleen. Samoja keinoja soveltamalla voidaan auttaa niin pieniä päiväkotilapsia kuin kaikenikäisiä koululaisia sekä aikuisia erilaisissa käyttäytymisen, tunnetaitojen ja itsesäätelyn pulmissa.


Toivomme tämän kirjan auttavan perheitä, päiväkoteja, kouluja, asumisyksiköitä sekä muita työyhteisöjä tarttumaan haasteisiin ja luomaan ratkaisuja. Näin koettava yhteistyön ilo ja onnistumisen ihmeet siivittävät yhä parempiin tuloksiin.


Vuonna 2007 ilmestyneestä Haastavan käyttäytymisen kirjasta otettiin useita painoksia, se koettiin tarpeelliseksi ja myytiin loppuun. Yhä uudet lapset, nuoret ja aikuiset hämmentyvät kasvun ja kasvatuksen haasteissa, joihin toivomme tämän kirjan uudistetun laitoksen tuovan apua ja oppimisen iloa nyt vuosikymmen myöhemmin.

Tuotetta saatavilla
Määrä  kpl
Tuotenumero ISBN 978-952-7166-51-2