Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Elämänhallinta ja arjen taidot » 

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Elämänhallinta ja arjen taidot

Tuotteita sivulla 20
AIKA TULOSTETTAVIA TEHTÄVIÄ- CD

AIKA-harjoitusmateriaalin tehtävät on suunniteltu aikakäsitteiden, kalenterin käytön ja kellonaikojen harjoitteluun sekä taitojen arviointiin. Tehtävien avulla kehitetään kokonaisvaltaisesti myös kielellisiä taitoja. Tehtävien vaatimustaso vaihtelee alkeistasolta haastaviin päättelytehtäviin. Tulostettavia sivuja on yli kolmesataa.

Tuotetta saatavilla
32,00€
sis. alv 24%
Määrä 
FICK DU KÄNSLAN? Verktyg för att öva känslofärdigheter

I boken finns många slags övningar för känslofärdigheter och hantering av känslor.

42,00€
sis. alv 10%
Määrä 
KALLEN KUPLAT - sosiaalisia kuvatarinoita

Toisen huomioon ottaminen ja tunnetaidot ovat monille oppilaille vaikeita. Niitä voi harjoitella sosiaalisten kuvatarinoiden ja sarjakuvapiirtämisen avulla. Kallen Kuplat on käytännön koulutyössä syntynyt harjoituskirja, jossa kuvin ja tarinoin käydään läpi koululaisten arkisia vuorovaikutustilanteita.

Tuotetta saatavilla
37,00€
sis. alv 10%
Määrä 
KORITEHTÄVÄT 2 ALEHINTA!

Koritehtävät 2 -kirja on tarkoitettu ideakirjaksi nuoruuteen ja aikuisuuteen liittyvien asioiden oppimiseksi. Koritehtävien tarkoituksena on toiminnan ohjauksen, omatoimisuuden ja oppimisen tukeminen. Kirjassa esitellään tekstein ja värikuvin yli 70 tehtävää sekä tehtäville muokkaamisvaihtoehtoja.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 
Känslobilder

Kortleken omfattar 18 kort med olika känslor. Bilder är i storlek A5.

29,00€
sis. alv 24%
Määrä 

Känslobilder (A5) och Känslokort-små kort med två av varje, till ett förmånligt paketpris.

50,00€
sis. alv 24%
Määrä 
Känslobilder- Spelkort med två av varje

Kortleken omfattar 36 kort: 18 olika känslor. Det finns två av varje känsla, varav den ena har namngetts. Paket omfattar tips på användningen av korten. Korten är i storlek 6cm x 7cm.

29,00€
sis. alv 24%
Määrä 

Fick du känslan? Verktyg för att öva känslofärdigheter- bok, Känslobilder (A5), Känslokort-små kort med två av varje, till ett förmånligt paketpris.

90,00€
sis. alv 10%
Määrä 
ONNISTU KEITTIÖSSÄ! - Onnistu leivonnassa!

Onnistu leivonnassa -levylle on koottu tulostettavia erityyppisten leivonnaisten valmistusohjeita. Materiaali on valmistettu erityisesti ajatellen oppilailta, joilla on vaikeuksia lukemisessa, luetun ymmärtämisessä, hahmottamisessa tai näkemisessä. Materiaali sopii hyvin myös itsenäiseen käyttöön kotona niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, jotka kaipaavat selkeitä, helppolukuisia ja kuvallisia ohjeita.

Tuotetta saatavilla
49,00€
sis. alv 24%
Määrä 
SARJAKUVITETTU KESKUSTELU - ALEHINTA!

Sarjakuvitettu keskustelu on pedagoginen työskentelymenetelmä, joka auttaa selkeyttämään ja konkretisoimaan sosiaalisia tilanteita.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 

Sivu 1 / 2