Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Elämänhallinta ja arjen taidot » 

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Elämänhallinta ja arjen taidot

Tuotteita sivulla 15
AIKA TULOSTETTAVIA TEHTÄVIÄ

AIKA-harjoitusmateriaalin tehtävät on suunniteltu aikakäsitteiden, kalenterin käytön ja kellonaikojen harjoitteluun sekä taitojen arviointiin. Tehtävien avulla kehitetään kokonaisvaltaisesti myös kielellisiä taitoja. Tehtävien vaatimustaso vaihtelee alkeistasolta haastaviin päättelytehtäviin. Tulostettavia sivuja on yli kolmesataa.

Tuotetta saatavilla
32,00€
sis. alv 24%
Määrä 
KALLEN KUPLAT - sosiaalisia kuvatarinoita

Toisen huomioon ottaminen ja tunnetaidot ovat monille oppilaille vaikeita. Niitä voi harjoitella sosiaalisten kuvatarinoiden ja sarjakuvapiirtämisen avulla. Kallen Kuplat on käytännön koulutyössä syntynyt harjoituskirja, jossa kuvin ja tarinoin käydään läpi koululaisten arkisia vuorovaikutustilanteita.

Tuotetta saatavilla
37,00€
sis. alv 10%
Määrä 
KORITEHTÄVÄT 2

Koritehtävät 2 -kirja on tarkoitettu ideakirjaksi nuoruuteen ja aikuisuuteen liittyvien asioiden oppimiseksi. Koritehtävien tarkoituksena on toiminnan ohjauksen, omatoimisuuden ja oppimisen tukeminen. Kirjassa esitellään tekstein ja värikuvin yli 70 tehtävää sekä tehtäville muokkaamisvaihtoehtoja.

Tuotetta saatavilla
26,00€
sis. alv 10%
Määrä 
ONNISTU KEITTIÖSSÄ! - Onnistu leivonnassa!

Onnistu leivonnassa -levylle on koottu tulostettavia erityyppisten leivonnaisten valmistusohjeita. Materiaali on valmistettu erityisesti ajatellen oppilailta, joilla on vaikeuksia lukemisessa, luetun ymmärtämisessä, hahmottamisessa tai näkemisessä. Materiaali sopii hyvin myös itsenäiseen käyttöön kotona niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, jotka kaipaavat selkeitä, helppolukuisia ja kuvallisia ohjeita.

Tuotetta saatavilla
49,00€
sis. alv 24%
Määrä 
SARJAKUVITETTU KESKUSTELU

Sarjakuvitettu keskustelu on pedagoginen työskentelymenetelmä, joka auttaa selkeyttämään ja konkretisoimaan sosiaalisia tilanteita.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 
SOSIAALISET KUVATARINAT, uusintapainos 2016

Sosiaaliset tarinat ovat kuvin ja sanoin rakennettuja kertomuksia jokapäiväisistä tilanteista. Sosiaalisin tarinoin ennakoidaan, selkeytetään ja luodaan omaan toimintaan järjestystä, jolloin jännittäviä, uusia ja vaikeita sosiaalisia tilanteita on helppo lähestyä. Tietoisuus tilanteista lisääntyy ja toimintastrategiat kehittyvät.

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla.
25,00€
sis. alv 10%

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla.

STRUKTUURIA ARKEEN, PÄIVÄ AUTISTISTEN NUORTEN ELÄMÄSTÄ - DVD

DVD:llä kuvataan autististen nuorten arkipäivää päivätoimintakeskus AVARA:ssa Jyväskylässä. Päivätoimintakeskus on suunniteltu nuorille aikuisille, joilla on autismi. Yksikön toiminta perustuu henkilökeskeiseen suunnitteluun (MAPS).

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 24%
Määrä 
Tukikeskustelun käsikirja

Tukikeskustelu on keskustelua toiveista, päämääristä sekä elämän ja arjen vaikeuksista. Keskustelun osapuolina ovat tuettava ja tukija. Käsikirjassa kuvataan tukikeskustelujen kulkua ja huomioon otettavia asioita sekä esitellään sopivia toimintatapoja ja työvälineitä.

Tuotetta saatavilla
22,00€
sis. alv 10%
Määrä 
TULIKO TUNNE? Välineitä tunnetaitojen harjoitteluun

Kirja sisältää monenlaisia harjoituksia tunnetaitojen harjoitteluun ja tunteiden käsittelyyn.

Tuotetta saatavilla
42,00€
sis. alv 10%
Määrä 
Tunnekuvat

A5 kokoiset värilliset tunnekuvat sisältävät 18 eri tunnetta kuvina. Mukana vinkkejä korttien käyttöön.

Tuotetta saatavilla
29,00€
sis. alv 24%
Määrä 

Sivu 1 / 2