Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Pistekirjoitus- ja kohomateriaalit » 

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Pistekirjoitus- ja kohomateriaalit

Tuotteita sivulla 4
Pistekirjoituksen perusteet

Pistekirjoituksen perusteet tarjoaa tietoa kaikille pistekirjoituksen kanssa työskenteleville ja erityisesti erityisesti pistekirjoitusta käyttävän omaisille, ystäville, koulunkäyntiavustajille, opettajille sekä muille pistekirjoituksesta kiinnostuneille.

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 10%
Määrä 
Pistenuotit pähkinänkuoressa

Pistenuotit pähkinänkuoressa on tiivis tietopaketti pistenuoteista. Se esittelee pistenuottien perusmerkistön ja yleisimpiä eri instrumentteihin liittyviä merkkejä. Kirjaa voi käyttää tehokkaana tutustumispakettina tai siitä voi kerrata unohtuneet perusasiat. Kirja ei kuitenkaan sisällä harjoituksia tai vaiheittain eteneviä selityksiä. Kirja on tarkoitettu lukijoille, jotka jo tuntevat ne musiikin teorian käsitteet, joita edellytetään nuottikirjoituksen käyttämiseksi. Julkaistu myös pistekirjoituksella.

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 10%
Määrä 
Punktskriftens grunder

Punktskriftens grunder tillhandahåller information för alla som arbetar med punktskrift och i synnerhet anhöriga, vänner, skolgångsassistenter och lärare till personer som använder punktskrift samt andra som är intresserade av punktskrift.

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 10%
Määrä 
Uusi kansainvälinen pistenuottikirjoituksen käsikirja

Uusi kansainvälinen pistenuottikirjoituksen käsikirja Esittelee perusteellisesti pistenuottikirjoituksen. Toimii apuna niin pistenuottikirjoituksen tuottajille, musiikinopettajille kuin pistenuottikirjoitusta käyttäville muusikoille. Pistenuottien avulla on mahdollisuus opiskella sävellyksiä yksityiskohtaisesti, nuotti nuotilta, kuten näkevätkin soittajat tekevät. Kirja sisältää runsaasti mustakirjoituspisteillä tuotettuja esimerkkejä. Sama teos on julkaistu myös pistekirjoituksella.

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 10%
Määrä