Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Puheen ymmärtäminen ja tuottaminen »  KPL-kuva- ja sanakortit (kaksi kansiota)

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Puheen ymmärtäminen ja tuottaminen

KPL-kuva- ja sanakortit (kaksi kansiota)

110,00

KPL-kokosanamenetelmän tarkoituksena on ensisijaisesti kehittää oppijan käsite- ja sanavarastoa sekä tutustuttaa häntä kirjoitettuun suomen kieleen. KPL-materiaali sopii muun muassa erityisopetukseen, suomi toisena kielenä -opetukseen sekä äidinkielen esi- ja alkuopetukseen.


KPL-kuva- ja sanakortit sisältävät koko KPL-sanaston. Yksi korttikansio sisältää yhdet kuva- ja sanakortit. Koska korttiparien yhdistämisharjoituksiin tarvitaan kahdet kortit, kaksi kansiota on saatavana edullisempaan yhteishintaan.


KPL-perussanasto sisältää 240 sanaa, jotka on jaettu aihepiireittäin kahdeksikymmeneksi 12 sanan opetuskokonaisuudeksi. Lisäksi sanastossa on kaksi apusanaa lauseenmuodostusta varten. Kansiossa on siten yhteensä 240 värillistä kuvakorttia ja 264 mustavalkoista sanakorttia. Mattalaminoidut kortit kestävät hyvin käyttöä.


Sanakorteissa on käytetty pienaakkosia ja kirjasintyyppinä Opetushallituksen suosittelemia mallikirjaimia 2016. Sanakortit, joissa on käytetty suuraakkosia tai mallikirjaimia 2004, voidaan tulostaa KPL-monisteista.Lue lisää KPL -kokosanamenetelmästä.

Tuotetta saatavilla
Määrä  kpl
Tuotenumero