Tuotehaku

Valteri-koulu » Materiaalit »  Strukturointi » 

Ostoskori ja kassa  

0 tuotetta

Strukturointi

Tuotteita sivulla 5
KORITEHTÄVÄT 2 ALEHINTA!

Koritehtävät 2 -kirja on tarkoitettu ideakirjaksi nuoruuteen ja aikuisuuteen liittyvien asioiden oppimiseksi. Koritehtävien tarkoituksena on toiminnan ohjauksen, omatoimisuuden ja oppimisen tukeminen. Kirjassa esitellään tekstein ja värikuvin yli 70 tehtävää sekä tehtäville muokkaamisvaihtoehtoja.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 
SARJAKUVITETTU KESKUSTELU - ALEHINTA!

Sarjakuvitettu keskustelu on pedagoginen työskentelymenetelmä, joka auttaa selkeyttämään ja konkretisoimaan sosiaalisia tilanteita.

Tuotetta saatavilla
10,00€
sis. alv 10%
Määrä 
SOSIAALISET KUVATARINAT, uusintapainos 2016

Sosiaaliset tarinat ovat kuvin ja sanoin rakennettuja kertomuksia jokapäiväisistä tilanteista. Sosiaalisin tarinoin ennakoidaan, selkeytetään ja luodaan omaan toimintaan järjestystä, jolloin jännittäviä, uusia ja vaikeita sosiaalisia tilanteita on helppo lähestyä. Tietoisuus tilanteista lisääntyy ja toimintastrategiat kehittyvät.

Tuotetta saatavilla
25,00€
sis. alv 10%
Määrä 
STRUKTUURIA ARKEEN, PÄIVÄ AUTISTISTEN NUORTEN ELÄMÄSTÄ - DVD

DVD:llä kuvataan autististen nuorten arkipäivää päivätoimintakeskus AVARA:ssa Jyväskylässä. Päivätoimintakeskus on suunniteltu nuorille aikuisille, joilla on autismi. Yksikön toiminta perustuu henkilökeskeiseen suunnitteluun (MAPS).

Tuotetta saatavilla
18,00€
sis. alv 24%
Määrä 
VOPPI-TUOTE Koritehtävät 1 -verkkojulkaisu

Koritehtävät 1- verkkojulkaisu on tarkoitettu lasten ja nuorten ohjaamiseen, joilla on toiminnanohjauksen, oppimisen ja omatoimisuuden pulmia. Verkkotuotteessa on teoriaosuus visuaalisista tehtävistä ja runsaasti koritehtävien malliharjoituksia värikuvin sekä muokkaamisvaihtoehtoja.

25,00€
sis. alv 24%